Яку практику слід використовувати щоб вийти з кризи?

Ми хочемо познайомити вас із психологічною практикою — холодинамікою. Астрологія допомагає поставити «діагноз», вивчити себе, слабкі та сильні сторони характеру, таланти та здібності. Холодинаміка дозволяє реально змінити своє життя та проявити свій повний життєвий потенціал, з урахуванням астрологічної інформації.

Холодинаміка була розроблена Верноном Вульфом, фізиком та психологом, який проживає в Каліфорнії. Холодинаміка – це вид цілісного мислення, який необхідний людству для виживання. Він означає: динаміка цілого (від англійського слова whole цілий, цілісний).

Шлях у пізнанні себе складний, але пізнаючи себе, ви пізнаєте світ навколо себе. Навколишні події та люди відображають наш внутрішній світ. Якщо життя вас не влаштовує, спробуйте зазирнути в себе — причини, напевно, там. Причини багатьох хвороб криються у глибинах нашої психіки. Думки матеріальні та, змінивши свої негативні емоції на позитив, ви створите навколо себе позитивну атмосферу.

Першим кроком у холодинаміці є відстеження психологічних блоків та трансформація у позитивні образи через розуміння їхніх уроків у вихованні душі. Кожен негативний мислеобраз має свій позитивний антипод (образа — прощення, невпевненість — впевненість тощо).

Наше завдання — допомогти негативу трансформуватися у позитив у нашій свідомості. Негативні мислеобрази, що зберігаються в глибинах підсвідомості, можуть бути причиною багатьох серйозних захворювань, наприклад онкологічних.

За допомогою холодинаміки можна проникнути в глибинну пам’ять клітини і допомогти собі впоратися з проблемою, що передається у спадок через генетичний код. Ми можемо вийти на корінь проблеми, побачити свої минулі помилки та виправити їх.

Опанувавши цю ефективну і доступну методику, ви зможете самостійно зміцнити своє здоров’я, гармонізувати стосунки з дітьми, в сім’ї, на роботі. Ви зможете вирішити будь-яке завдання, поставлене життям, вийти з будь-якої кризи з найменшими втратами та набувши нову мудрість.

Запрошуємо взяти участь у наших семінарах з холодинаміки в Києві від Олени Осипенко.

Бажаєте змінити життя на краще?

Додаткова інформація у розділі Холодинаміка.