Практичні можливості астрології

Знання, які дає сучасна астрологія, поєднують тисячолітній досвід мудреців, починаючи від різних цивілізацій та культур, що існували на Землі кілька десятків тисяч років тому, до сучасних вчених.

Вони були отримані на основі спостережень за рухом планет Сонячної системи, а також зірок та їхнього впливу на людей, їх здоров’я, характери, психотипи поведінки.

Відповідно до законів фізики та астрономії, планети Сонячної системи та зірки є джерелами електромагнітного, гравітаційного та торсіонного полів.

У кожній точці Всесвіту діє сумарне енергетичне поле планет і зірок, яке впливає на тіло і біополе людини, процеси, що відбуваються в її організмі, в тому числі її нервової та ендокринної систем.

Експериментально підтверджується, що на склад крові людини, а також на її психіку впливають місячно-сонячні цикли, періоди сонячної активності та магнітні бурі. У повню, наприклад, хірургічні операції супроводжуються значними крововтратами, сильніше діють ліки, наркотики, алкоголь, швидше розмножуються мікроорганізми тощо.

У новому циклі статей про астрологію ми хочемо познайомити вас із різними напрямками астрологічної науки та тими практичними можливостями, які вони можуть дати вам у реальному житті.

Слідкуйте за нашими оновленнями на сайті та у фейсбуці, щоб першими побачити нові цікаві матеріали.

Підписуйтесь на електронну версію «Астрологічний календар для України» та будьте завжди в курсі астрологічного «метеозведення».