Гороскоп – потенціал особистості

Основним методом опису характеру людини та прогнозування подій в астрології є інтерпретація її гороскопу.

Слово “гороскоп” грецького походження: «hora» – час і «scopos» – дивитися, оглядати.

Гороскоп – це фотографія зоряного неба у момент появи людини світ. Він виданий людині Космосом як паспорт і містить інформацію про її певну місію і включає її в загальний процес еволюції. У цьому документі можна прочитати кармічне завдання людини, її таланти та здібності, напрацьовані за минулими втіленнями, сильні сторони особистості та зони росту, над якими необхідно працювати, щоб зійти на новий щабель еволюції душі.

Гороскоп – або карта народження – може бути складений не тільки для людини, але й для підприємства, явища і навіть суспільства загалом – за датою реєстрації підприємства, часом підписання Декларації про Незалежність тощо. За картою народження підприємств та цілих країн можна визначити перспективи розвитку цих спільнот, можливі труднощі на їхньому шляху, час їхнього найвищого розквіту та навпаки.

Людина приходить на Землю зі своїм Космічним паспортом, у якому закладено програму її індивідуального шляху. На нашу думку, місія людини на Землі визначається пізнанням себе, Всесвіту та свого місця в ньому. До цієї мети кожен іде своєю дорогою.

Немає невірних шляхів. Наші вчителі говорили: «Ідіть і вчіться всьому і у всіх, тільки так ви зможете знайти власний шлях». Ніщо не відбувається випадково, і кожна людина чи ситуація, що опиняються на нашому шляху, є нашими вчителями, якщо ми усвідомлюємо урок.

Ми проходимо через біль, образи, нерозуміння. Але хто сказав, що йти шляхом еволюції легко? Коли в житті все просто і гладко, навряд чи хтось захоче зробити хоча б крок на шляху духовного розвитку. Для цього існують у житті кризи та складні ситуації, які наша Душа обирає, перш ніж втілитись на Землі. Вищий Розум знає: де, коли і в яких батьків ми маємо народитися, з ким зустрітися на цьому тернистому шляху. Нам залишається на Землі лише здійснити задумане.

Наш «Астрологічний календар для України» складений за датою народження нашої країни. Ви можете передплатити його електронну версію або купити в друкованому вигляді.